Skip to main content

Gyere, és oldd meg aktuális vezetői problémáidat, mások tapasztalatából építkezve!

dr. Kürti Sándor védnökségével

– A Formáció Csoport és a K Galéria együttműködésében –

Mi az a Vezetői képek?

A Vezetői képekről dióhéjban

A saját menedzsment eszköztáruk fejlesztése iránt elkötelezett vezetők találkoznak havonta egyszer a K Galériában. Az élet, a gyakorlat, és az emberi történetek érdekelnek minket. Azok, akik már felépítettünk valamit, vagy akik éppen küzdünk valamilyen dilemmával.

Egy vezetői csoport, ahol megoszthatod a saját problémáidat és választ kaphatsz rájuk, mások megoldásain keresztül.

1650635853768

Workshopjainkról mondták:

“A Formáció Csoport és a K Galéria által szervezett „Vezetői képek” egy abszolút hiánypótló kezdeményezés. Az inspiratív légkör lehetőséget ad arra, hogy a minden vezetőt foglalkoztató témákat egy kicsit más szemszögből közelítsük meg. A meghívott előadók történeteiből sokat lehet meríteni, míg az ezt követő foglalkozások segítségével jobban megismerhetjük és támogathatjuk egymást.”

“Igen kellemesen valamint hasznosan töltöttük a délutánt Veletek és vendégeitekkel.Én rengeteg hasznos információt kaptam, melynek egy része visszaigazolja a korábbi üzleti gyakorlatunk helyes útvonalát, másrészt a jövő formálásához, a generációváltáshoz kellő intuícióval jöttem haza.”

” Megannyi vezetőket érintő téma, megannyi vezetői attitűd, , megoldási lehetőség. Aktív részvétel, mindig jókedv, új gondolatok, izgalmas közeg, szakmai hozzáértéssel vezetve, remek emberekkel. Ajánlom!”

20220407 165819

2024. június 6. csütörtök 16:00-19:30 – Vezetői fáradtság és ami előtte van

Hogyan értelmezzük a rendet a vezetői munkánkban? Vajon hatékonyabb vagyok, ha rendet tartok magam körül, vagy a „zseni átlát a káoszon”? Oly sok vezető küzd azzal, hogy a lehető legjobban töltse ki a rendelkezésére álló időt és teret. Az időgazdálkodásunk szerves részét képezi, hogy megvizsgáljuk, hogy amit éppen csinálunk egy adott tevékenység során (pl. értekezlet, tárgyalásra történő felkészülés, stb.), az hogyan visz bennünket közelebb a célunkhoz. A keresgélés például sokat lassít, elviszi a fókuszt. Ha tudjuk, hova nyúljunk, akkor könnyebben megtarthatjuk a figyelmünket. De hogyan tehetjük ezt meg a lehető leghatékonyabban? Mire figyeljünk?

Részletek és Jelentkezés


2024. április 24. szerda 15:00-18:30 – Vezetői rend és rendszer

Hogyan értelmezzük a rendet a vezetői munkánkban? Vajon hatékonyabb vagyok, ha rendet tartok magam körül, vagy a „zseni átlát a káoszon”? Oly sok vezető küzd azzal, hogy a lehető legjobban töltse ki a rendelkezésére álló időt és teret. Az időgazdálkodásunk szerves részét képezi, hogy megvizsgáljuk, hogy amit éppen csinálunk egy adott tevékenység során (pl. értekezlet, tárgyalásra történő felkészülés, stb.), az hogyan visz bennünket közelebb a célunkhoz. A keresgélés például sokat lassít, elviszi a fókuszt. Ha tudjuk, hova nyúljunk, akkor könnyebben megtarthatjuk a figyelmünket. De hogyan tehetjük ezt meg a lehető leghatékonyabban? Mire figyeljünk?

Meghívott vendégünkkel, Katona Lászlóval ezekről a kérdésekről fogunk közösen gondolkodni. Rend, rendszer, értékteremtő és időrabló tevékenységek: Laci tanácsadóként sok vezető mellet megélt tapasztatalatát adja majd át nekünk.

Meghívott vendégünk:
Katona László, Lean szakértő 


2024. február 21. szerda 16:00-19:30 – Jó érzéseink: Érzés, vagy tudomány?

Hogy van az, hogy egyes szervezetek és vezetők az esetek többségében rendszeresen jó döntéseket hoznak, mások pedig nem? Képességről beszélünk itt, vagy sokkal inkább módszerekről és az ezt támogató szervezeti kultúráról? Vagy a vezetői gondolkodáson, tudatosságon és hozzáálláson múlik mindez?
Erről, és az általunk elnevezett “Nokia döntési sztoriról” fogjuk kérdezni meghívott vendégünket. A döntési sztori kapcsán közel 500 véleményből rakták össze a “jó döntést”, egy távol-keleti telephely kiválasztásánál.

Meghívott vendégünk, többek között erről az esetről, általánosságban pedig arról fog mesélni nekünk, hogy hogyan lehet súlyos, ámde sok ember bevonásával zajló, kiváló eredményeket adó döntéseket hozni, pl. egy ellátási lánc mentén.

Meghívott vendégünk:
Pap József, a Nokia ellátási lánc kiválóságáért és teljesítményéért felelős vezetője

 


2024. január 24. szerda 15:00-18:30 – Az Aranykor vége, vagy eleje?

Vajon hogy fog kinézni a jövő vállalata és menedzsmentje? Mi lesz az adatvagyon, a stratégiai válaszképesség vagy éppen a személyes vezetői szakértelem szerepe a jövő szervezetében? És tényleg így lesz, vagy az AI üzleti felhasználása egy csapásra átírja az amúgy is gyenge lábakon álló vállalati struktúrát? És ha igen, vajon hogyan, mi lesz majd helyette? Hogyan fognak majd a generációk együttműködni, hogyan fog egy csapatban dolgozni gép és ember, esetleg milyen területeken fogja a gép átvenni az ember helyét?

Meghívott vendégeink közös társasága igazi kuriózum: egy neves intézményvezető, akit az izgat, hogy milyen lesz a jövő vállalata, egy AI szakértő, aki sok éve vezet be cégeknél adatvezérelt modelleket, és egy digitalizációs polihisztor, aki az MI és az úttörő megoldások megszállottja. Valamennyien bejárták a fél világot, és valamennyiük izgalmas, néhol igen más jövőképpel rendelkezik.

Meghívott vendégeink:
Dr. Drótos György, a BCE Vezetéstudományi Intézetének, és “A Jövő Szervezete és Vezetése” című anyag egyik kutatási vezetője 
Mezei Károly, 
az AIX.hu alapítója, tulajdonosa
Gáspár József,
az AIX.hu vezető szakértője


2023. december 7. csütörtök 15:00-18:30 – Vállalkozás, fenntarthatóság, női lét

Hogyan teremt valaki a semmiből egy jól menő, komoly piaci növekedést maga mögött tudó vállalkozást nőként? Milyen indíttatásból kezdi el és utána hogyan építi tovább a megálmodott világát? Milyen akadályokkal szembesül és ezeket hogyan küzdi le? Vajon van-e jelentősége annak, hogy mindezt nőként csinálja végig?

A női vállalkozói életút tapasztalataink szerint általában rögösebb, mint a férfitársaink által megtett ugyanolyan út. Vajon milyen vezetői készségekre, képességekre van szükség a sikerhez? Mekkora bátorság kell az első, majd a sokadik lépés megtételéhez és mit ad a vezetőnek ez az életút?

Meghívott vendégünk: Nagy Nóra, a Seed Bonbon ötletgazdája, tulajdonosa és ügyvezetője

Részletek


2023. október 19. csütörtök 15:00-18:30 – Multivezetőből kkv angyal

Mit csinál valaki 22 év multis és 17 év felsővezetői tapasztalat után? Hogy farag egy hasznot alig hozó, 4 milliárdos árbevételű cégből kétszeres forgalmút, busás eredménnyel, alig két év leforgása alatt? Mit lehet egy multitól tanulni, és hogy lehet azt kamatoztatni a kkv-szektorban?
Multivezetőből kkv-angyal. Azaz multis nagyvállalati vezetőből kkv-ügyvezető, mentor, majd tulajdonos-ügyvezető. Mi az az életút, tapasztalat, megfontolás és hajtóerő, ami ide vezet? És mi az, amit mi tanulhatunk egy nagy rendszerből, amit kicsiben is alkalmazhatunk? Vagy inkább kell, hogy alkalmazzunk?

Erről, növekedési kényszerről és lehetőségekről, vezetői gyomoridegről és fejfájásról, a csapat összetartásáról, szerkezeti átalakításról és finomhangolásról, vezetői döntésekről, felelősségről és a bevonás erejéről fogunk beszélgetni meghívott vendégünkkel és résztvevőinkkel a szeptemberi Vezetői képeken.

Meghívott vendégünk: Nagy Mihály, a Continental volt országkoordinátora, vállalati “angyal” és ügyvezető


2023. szeptember 14. csütörtök 16:00-19:30 – Szervezetfejlesztés “házilag”

Vajon hogyan lehet a növekedést jól és önállóan, külső tanácsadók garmadája nélkül kezelni? Mi a titka a töretlen fejlődésnek, hogyan lehet a szétfeszülő emberi, szervezeti struktúrát egyben tartani? A vezetőnek milyen eszközei, lehetőségei, irányai vannak mindebben?

Erről, növekedési kényszerről és lehetőségekről, vezetői gyomoridegről és fejfájásról, a csapat összetartásáról, szerkezeti átalakításról és finomhangolásról, vezetői döntésekről, felelősségről és a bevonás erejéről fogunk beszélgetni meghívott vendégünkkel és résztvevőinkkel a szeptemberi Vezetői képeken.

Meghívott vendégünk: Janza Frigyes, az EX ANTE Csoport egyik ügyvezetője és résztulajdonosa


 

2023. jún. 8. csütörtök 15:00-18:30 – Vezetői elakadások és azok megoldásai

Hogyan támogathatja egy vezetői csoport egy üzleti probléma, elakadás megoldását? Hogy néz ki egy szervezetfejlesztési módszerekkel megtámogatott megoldás-keresési folyamat? Egyáltalán milyen dilemmákkal néz szembe egy dinamikusan fejlődő szervezet vezetője? Mit tanulhatunk mi, többiek, egy másik vezető esetéből?

Az évadzáró eseményünkön egy különleges alkalommal várjuk a vezetőket. Cone Dávid, a PITOM studio ügyvezető tulajdonosa vállalta, hogy megosztja a résztvevőkkel 3 üzleti problémáját, melyeken utána közösen tudunk dolgozni. Szervezetfejlesztési eszközökkel, a csoport tudását használva nézünk rá egészen közelről olyan vezetői dilemmákra, amely bármelyikőnk számára érdekes lehet. Az alkalom során résztvevőinkkel közösen keressük a megoldásokat, használva a műalkotások inspiráló jelenlétét az egyedülálló K Galériában.

Meghívott vendégünk: Cone Dávid, a PITOM studio ügyvezető tulajdonosa


2023. ápr 27. csütörtök 15:00-18:30 – A Rendszerépítő

Hogyan hozhat létre egy vezető a semmiből egy működő, élő valamit, ráadásul az élet több frontján? Hogyan néz ki egy ilyen építkezés, és miként segíti ezt a folyamatot a rendszerszemlélet? Egyáltalán mit jelent az, hogy rendszerszemlélet, milyen elemei vannak az előre megálmodott kirakónak, és mire kell ügyelni a fejlesztéskor? Előre megálmodott darabok és kép, vagy inkább az élet dobja ezeket?

Didaktikus gondolkodásról, előrelátásról, célokról, szisztematikus építkezésről és kitartásról fogunk beszélgetni meghívott vendégünkkel. Dr. Nyírő Józsefet egy éve szeretnénk egy Vezetői képek alkalomra “elcsábítani”. Személyisége, történetei azért izgatnak minket különösen, mert ő egyszerre vállal szerepet üzleti,  akadémiai és társadalmi téren. Hogyan lehet mindezt kézben tartani és fejleszteni, saját magunk fejlődése által? Az alkalom során többek között erről fogunk beszélgetni és gondolkodni, résztvevőinkkel közösen, a magával ragadó helyszínen és képek között, a K Galériában

Meghívott vendégünk: dr. Nyírő József, FAMÜ Kft. ügyvezetője, MAJOSZ elnöke, BME egyetemi adjunktusa


2023. márc. 23. csütörtök 16:00-19:30 – Vezetői döntéseink

Hogyan hozhat egy vezető “jó” döntéseket, főleg nehéz és kiszámíthatatlan helyzetekben? Mi számít jó döntésnek? Hogyan kezeljük a rossz döntéseinket? Milyen szempontokat mérlegeljünk döntéseinknél, és milyen eljárások támogathatnak minket ebben? Mibe és hogyan vonjuk be kollégáinkat, és miből kell kihagynunk őket?

Erről, a vezetői bátorságról, vezetői magányról és a vezető csapatban betöltött szerepéről fogunk beszélgetni meghívott vendégünkkel és résztvevőinkkel a márciusi alkalmon.

Meghívott vendégünk: Höflinger Norbert, a HWD Recycling Kft. vezetője


2023. febr. 23. csütörtök 15:00-18:30 – Tradíció és megújulás

Hogyan lehet sikeresen levezényelni egy generációváltást egy masszív középvállalatnál, az üzletvitel gördülékenységének biztosítása mellett? Hogyan lehet “jól” átadni tőkét, menedzsmentet, üzleti kapcsolatokat és szervezeteket? Hogyan lehet együttműködni a különböző korosztálynak, miközben másban szocializálódtak, más eszközöket használnak, és talán másban is hisznek egy kicsit?

Van-e itt recept, amelyet minden – akár nem csupán generációváló – cég számára meg tudunk fogalmazni, vagy csak éppen működő eljárások, intuíciók és jó helyen jókor lévő emberek léteznek? Erről és persze sok minden másról is fogunk beszélgetni Vezetői képek című, üzleti közösségépítő sorozatunk februári “kiadásában”.

Meghívott vendégünk: Molnárné Szabó Erzsébet, az Axamo Ruházati Kft. vezetője


2023. jan. 27, péntek 9:00-12:00 – A marketing gépezet

Az online eladásösztönzési módszerek és technikák alapvetően járulnak hozzá egy vállalkozás sikeréhez. Sok minden tartozik ide, a cég láthatóságának megteremtésétől kezdve a márkaértéke, az újszerű marketing stratégia és annak megvalósítása, az értékesítés eszközei, és persze a kemény munkával felépített ügyfélkapcsolatok is. Mit jelent emellett egy online marketing stratégia, és mit annak a használata a hétköznapokban? Mit jelent innovatívnak lenni az értékesítésben? Hogyan lehet az ügyfélkapcsolatokat erősíteni, és mire kell figyelni a piaci láthatóság megteremtésénél?

Fogunk beszélni ügyféltölcsérről és értékajánlatról, értékesítési háromszögről és ügyfélszegmentumokról. Mindezt gyakorlatokon, technikákon, élő történeteken és példákon keresztül. Ahogy ez már csak lenni szokott.

Előadó:
Deés Szilvia, marketing szakember és Sugta Klára, művészeti terapeuta, a marketing megoldásait aktívan használó cégvezető

 


Vezetőként az egyik legnagyobb kihívás a kollégákkal történő kommunikáció. Minden vezető arra törekszik, hogy a szervezeti célokat úgy tudja elérni, hogy közben a lehető legjobb kapcsolatot ápolja a munkatársakkal. Vajon hogyan működhet ez igazán jól, és mennyiben befolyásolja a helyzetet, ha a vezető valamikor a beosztottai kollégája volt.

Ha nem is a Bölcsek kövét, de a vállalaton belüli vezetői fejlődés titkát és tartalmát mindenképpen keressük.

Meghívott vendégünk: Filipcsei Krisztina, a Magyar Posta Zrt. HR osztályvezetője

 


Vajon hogyan tekint egy cégvezető arra a családi vállalatra, ami vele egyidős, vagy akár “öregebb”? Mit lehet kezdeni a céggel, az entitással, ami, mint szervezet, saját életre kelt, és saját utat talált magának növekedésben és kiteljesedésben? Mihez szabad hozzányúlni a hagyományból, és mit kell megújítani? Egyáltalán: mit jelent a megújulás és hogyan fér meg a múlt és a tradíciók mellett?

Vendégünk egy családi vállalkozás vezetője lesz, valaki, aki saját bőrén, a mindennapok ölelésében találkozik a kérdésekkel, és persze a válaszokkal is.


Tudjuk, hogy időt kell szakítani a fontosra. A stratégiára, a hogyan továbbra, a változásra, különösen ebben a felgyorsult világban. Mégsem tesszük. Mert elsodornak a hétköznapok, a mindennapi problémák, az éppen aktuális. De vajon mindenkit? Van bárki, aki a tervezést, a megfontolást és megalapozást jól csinálja? Ha igen, hogyan? Mi a titka?

Vendégünktől, és persze egymástól ezt szeretnénk megtudni novemberben.

Előadó: Békéssy László, serial entrepreneur, a Codeberryschool és a Yearcompass alapítója

2022. okt. 27., csüt. 17:00-20:00 – Célok és értelem

Még a fizikai munkásokról szóló kutatások is azt üzenik, hogy a vállalati kollégák egyik legfontosabb motivátora a vállalati sikerhez történő hozzájárulás. Az egyéni és csoportos célok meghatározásának, a megvalósulás nyomon követésének és támogatásának tehát kiemelt jelentősége van az üzleti életben. Pszichológiai oldalról vajon mi húzódik meg emögött, és hogyan lehet a célok kijelölését az eredményesség szolgálatába állítani? Hogyan történik a célkijelölés, -lebontás és számonkérés a gyakorlatban? Vendégünkkel és a résztvevőkkel erről fogunk beszélgetni.

Meghívott vendégünk: dr. Kürti Sándor, a Kürt Zrt. elnöke, programsorozatunk védnöke

 


2022. szept. 22., csüt. 17:00-20:00 – Bizonytalanság és túlélés
Hogyan lehet egy olyan kiszámíthatatlan környezetben talpon maradni, ahol a folyamatosan átalakuló piac és technológiák mellett még a covid és a háború sújtotta “világégések” is módosítanak mindent? Mi kell a túléléshez? Mit jelent az, hogy innováció, és hogy születik ebből tapintható termék és valóság? Mikor és kell és mit elkezdeni a fennmaradáshoz, és hogyan függ mindez össze a vállalati versenyképességgel?

Ez alkalommal, a csoportos coaching eszközeivel járjuk körbe a témát, erősen fókuszálva az egyéni dilemmákra és a gyakorlatban is használható megoldásokra.

 


2022. I. félévében lezajlott Vezetői képek műhelyek

2022.03.10. 15-18hÉn és a vezetés
Jelenlegi érzéseim, viszonyulásaim vezetői szerepemhez. Miért lettem vezető és hogy értékelem az ide vezető utat? Viszonyom a vezetői szerephez. Fontosabb értékeim vezetőként. Belső motivátoraim és gátlóim. Amin változtatni szeretnék a vezetői szerepemhez történő viszonyomat tekintve.
Meghívott vendégünk: Buzogány Mátyás, Agile Transformation Lead (Vodafone)

2022.03.25. 9-12.30h Én és a csapat
Csapatfelfogásom és csapatkezelésem. Szerepeim, képességeim és motivátoraim egy csapatban. Munkatársaim motiválása, bevonása, kapcsolat a munkatársakkal. Amire egy csapat képes, és mi az én felelősségem mindebben? Csapatvezetés a hétköznapokban.
Meghívott vendégünk: Illyés Péter, a BME Balatonfüredi Tudásközpontjának vezetője

2022.04.07. 15-18.30 h – Egy legenda születése
Vajon mi kell ahhoz, hogy egy garázscégből világszinten ismert és elismert legenda kerekedjen? Elég jó időben, jó helyen lenni, vagy az üzletmenet sokkal inkább egy láncreakcióhoz hasonlít, ahol egyik esemény hozza magával a másikat, egy kapcsolat a következőt, a jelen sikere pedig a jövőbeniét?
Meghívott vendégünk: dr. Kürti Sándor, a Kürt Zrt. elnöke, programsorozatunk védnöke

2022.04.22. 9-12.30h – Vezetői stílusom
Vezetői stílusok és ezek kihatása a csoportra, a működésre. Saját vezetési stílusom és viszonyulásom ehhez. Stílusomból fakadó erőforrásaim és buktatóim. Női és férfi erőforrásaink vezetőként. Amit szeretnék máshogy csinálni.

Meghívott vendégünk: Peter Jones ingatlanbefektető

2022.05.05. 16-19 h Időmenedzsment
Én és az idő. Időérzékelésem és időviszonyom. Valóban az időről beszélünk, vagy valami teljesen másról? Amiben mindig magam mögött kullogok. Amit jól csinálok. Időkerekem: mire és mennyi időt töltök, és mennyit szeretnék valójában. Időarány motor: hogyan fogok eljutni a jelenlegitől az ideálisig? Változtatás a hitrendszeremen és az időhöz fűződő viszonyomon.
Meghívott vendégünk: dr. Beck György, a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság elnöke

2022.05.20.  12.30-16h – A változások kezelése vezetőként
A változásokhoz fűződő viszonyom: érzések és kognitív leképezés szintjén. Változásgörbe és saját viselkedésem tudatosítása ehhez kapcsolódóan. Félelmeim és titkos vágyaim. Amit a változástól kapok, és amit adni tudok hozzá. A változások kezelése vezetőként.
Meghívott vendégünk: Dr. Bagi Krisztina, a Slachta Margit Nemzeti Szociálpolitikai Intézet jogi vezetője

2022.06.02. 16-19h – Szerepeim szivárványa
Az életben milyen szerepeket vállalunk? Én milyen szerepekben és hogyan értelmezem magam? Hol vagyok vezetőként ezekben a szerepekben? Milyen az egyensúly? Az egyensúly felborulásának okai, és a visszaállítás lehetőségei. A szerepek szivárványának visszaszerzése.
Meghívott vendégünk: Dr. Solymosi János, a BHE Bonn Hungary Elektronikai Kft. repülés- és űrtechnológiai igazgatója

2022.06.16. 15-18.30h – A vezetői kiégés és megelőzése 

A vezetői kiégés jelensége és tünetei. Okok és háttér. Honnan tudom, hogy kiégés közeli állapotban vagyok? Hogyan előzhető meg a vezetői kiégés? Operatív szinten milyen lépéseket kell tennem ahhoz, hogy egészséges és motivált maradjak?
Meghívott vendégünk: Szőcs László, a BP GBS Europe HR-igazgatója

Miért jött létre a Vezetői képek műhelysorozat?

 

Az elmúlt 10 év során a Formáció csoport tagjaiként több, mint 500 vezetővel dolgoztunk együtt. Azt tapasztaltuk, hogy a vezetők többségén óriási felelősség van, nagyon nehezen tartják meg az egészséges egyensúlyt vezetői szerepük és az életben vállalt többi szerep (anya, apa, feleség, férj, barát, stb.) között, és hogy problémáikkal meglehetősen „magányos farkasként” küzdenek. Saját feletteseikkel, beosztottjaikkal, vevőikkel vagy beszállítóikkal ugyanis azért nem osztják meg dilemmáikat, mert az eltérő hatalmi szintből adódóan ez nem tudna őszinte beszélgetést szülni, vezetőitársaikkal pedig azért nem, mert vagy nincs rá alkalom, vagy nincs kellő bizalmi kapcsolat ehhez.

Mi vettük a bátorságot, hogy összeültessünk vezetőket sok-sok alkalommal, és ezek a műhelyek – témától függetlenül – kivétel nélkül nagyon jól sikerültek A vezetők olyanok között lehettek végre, akik pontosan értették, hogy miről beszélnek, előkerülhettek végre az őket leginkább mozgató kérdések és dilemmák, bepillantást kaphattak mások jó gyakorlataiba és/vagy hozzáállásába, a csoport segítségével pedig saját magukhoz juthattak közelebb. Ahhoz, hogy kik ők valójában, mihez ragaszkodnak leginkább, merre tartanak, hogyan viselkednek bizonyos helyzetekben vagy hogy miként kezelik az emberi kapcsolataikat, a teljesítményt vagy az értékkülönbözőségeket. Életük utána kiegyensúlyozottabb irányt vett: nagyban segítette őket az, hogy tudatosabban látták magukat vezetői szerepükben, és képesek voltak használni felismeréseikből származó erőforrásaikat.

A „Vezetői képek műhelysorozat” ezért jött létre: hogy szárnyakat, magabiztosságot, eszköztárat adjon a résztvevőknek vezetői szerepük „egészséges” megéléséhez, és biztosítsa számukra a változástatáshoz szükséges erőt. Mai világunkban erre akkora szükség van, mint egy falat kenyérre…

Miért pont a K Galériában?

 

A képeknek, festményeknek külön világuk és nyelvezetük van. Más, saját magunk elől is rejtett dimenziókat nyitnak meg mind érzelmi, mind értelmi síkon. Amit szavakkal nem tudunk kifejezni, az egy képben ott van előttünk, ábrázol, megmutat, ablakokat tár ki felismerésekre, működési vagy viselkedési mintázatokra. Kár lenne a képek adta nagyszerű lehetőséget parlagon hagyni. Főleg, amikor saját önismeretünkről és fejlődésünkről van szó.

A K Galéria műhelyterme pont ezt a miliőt teremti meg: a kortárs képekkel tálcán kínálja a varázslatos, egyedi hangulatot, amelyet a vezetői önismereti alkalmak során aktívan fogunk majd használni.

K Galéria – 1053 Budapest, Magyar u. 44. – Kálvin térnél

dr. Kürti Sándor, a program védnöke

 

Dr. Kürti Sándor Széchenyi-díjas üzletember, a Kürt Zrt. elnöke, elfogadta a program védnöki szerepét. Láncreakció című, 2021-ben kiadott könyvében számos színes, vezetői és személyes történetet oszt meg velünk: sokat merítünk ezek tanulságaiból is a műhelyek kapcsán.

Az első alkalommal vele beszélgetünk, védnöksége pedig garancia arra, hogy olyan vezetők és olyan vezetői témák kerülnek be a programba, akikkel és amelyekkel mindannyiunk gazdagabb lesz.

 

A leadership nem tudomány, hanem vallás: hinni kell benne.” – dr. Kürti Sándor

Részvételi információk

 

A Vezetői képek műhelysorozat a K Galéria kiállítótermében lesznek, 2022. szeptembertől havonta találkozunk.

A foglalkozások során tréning- és műhelymunka módszertannal dolgozunk, általában 2 szervezetfejlesztő facilitációjával, így játékos feladatokra, önismereti tesztekre, feladványokra és sok-sok beszélgetésre érdemes számítani. Kálmán Edina és Horváth-Karip Kriszta közel 15 éves tréneri tapasztalatával azon lesz, hogy mindenkit bekapcsoljon a csoportmunkába, amely megbízható tükröt ad saját működésünkről. A műhelyek minimum 5 fővel indulnak, és maximum 15 főt tudnak befogadni.

Amennyiben a téma felkeltette az érdeklődésedet, de az időpont nem jó, kérjük, jelezd ezt a kapcsolattartónál: ha több érdeklődő van, megpróbálunk egy másik alkalmat szervezni ugyanarra a témára!

Egy cégtől – a bizalmi légkör megteremtése érdekében – maximum 1 fő vehet részt!  Amennyiben egy vállalattól minimum 5 fő érdeklődne az eseménysorozat vagy egy-egy műhely iránt, arra is van lehetőség, de ez más keretrendszert igényel: ez esetben, kérjük, keresd kapcsolattartónkat!

A  vezetői műhelyek részvételi díja (vezetői műhelyenként):

  • magánszemélyeknek: 14 800 Ft / alkalom
  • cég által fizetve: 19 600 Ft / alkalom (alanyi áfamentes számlázás)

Az ár tartalmazza a részvételi díjat, az esetleges tesztek vagy kiegészítő segédanyagok költségét, a kávészünetben elfogyasztott kávét vagy teát, illetve pogácsát, aprósüteményt. A részvétel

  • a regisztrációs űrlap kitöltéséhez
  • annak visszaigazolásához, illetve
  • a részvételi díj befizetéséhez kötött.

Érdeklődni személyesen az alábbi elérhetőségek egyikén lehet: 

Kálmán Edina vezető üzlet- és szervezetfejlesztő: kalmanedina@formacio.hu / +36 20 581 2822

Horváth-Karip Krisztina coach, tréner és szervezetfejlesztő: karipkriszta@formacio.hu / +36 30 585 2651