Rendezvényhelyszín

Galériánk ideális helyszín céges rendezvénynek, állófogadásnak, sajtótájékoztatónak, családi ünnepnek, könyvbemutatónak, díjátadónak.
Egész napra, egy délelőttre, vagy pár órára.

A műalkotások különleges atmoszférát biztosítanak a rendezvényeknek.
A kávékultúra szerelmeseit speciality kávézónk kényezteti.
Igény szerinti catering szolgáltatást biztosítunk.

A helyszín flip chart táblával, projektorral és WiFi elérhetőséggel felszerelt.

A teljes galériatér 40 fős befogadóképességgel áll rendelkezésre.
Az elképzeléseid alapján egyedi ajánlatot készítünk számodra.

Az alagsori 45 nm-es terem külön is bérelhető (max. 20 fő számára ideális), bérleti díj*:
7 400 Ft/óra, 45 000 Ft/nap (9:00-17:00)

  • Megközelíthetőség: Budapesten az V. kerület Magyar u. 44. szám alatt vagyunk, a Kálvin térnél a Mercure hotel mellett. A Kálvin térről induló Kecskeméti utcából jobbra rögtön az első utca a Magyar utca. A helyszín az Astoria/Károlyi kert felől, de a Ferenciek teréről is könnyen elérhető.
  • Megközelíthetőség tömegközlekedéssel: A Kálvin téri metró állomástól, 47/49-es villamostól 3 perc, Astoria metró állomástól, 7-es busztól 5 perc, Ferenciek tere metró állomástól 7 perc.
  • Megközelítés autóval: A Magyar utca az Astoria/Károlyi kert felől egyirányú, azonban a Galériáig a Kálvin tér felől is be lehet hajtani az utcába. Parkolási lehetőség az épület előtt és a környező kis utcákban korlátozott. A Mercure Hotel parkolója közvetlen mellettünk található a Magyar utcában.

* Az árak AJÁNLATNAK NEM MINŐSÜLNEK, csak tájékoztató jellegűek. Kérd személyre szóló ajánlatunkat! A bérbeadás ÁFA-mentes, a feltüntetett árakat további adó nem terheli.

Keress minket bizalommal, találunk megoldást!