Kiadó oktató-,tárgyalóterem

45 nm nagyságú előadótermünk, melyet kortárs képzőművészeti környezet vesz körül, ideális helyszíne lehet különböző oktatásoknak, megbeszéléseknek 20 fős létszámig. A helyszínen működő speciality kávézónk a résztvevők rendelkezésére áll.

Flip chart táblát (filctollal), projektort, korlátlan WiFi elérhetőséget biztosítunk.

Bérleti díj*: 7 400 Ft/óra, amely magában foglal 2 400 Ft összegű fogyasztást.

  • Megközelíthetőség: Az V. kerület Magyar u. 44. szám alatt vagyunk, a Kálvin térnél a Mercure hotel mellett. A Kálvin térről induló Kecskeméti utcából jobbra rögtön az első utca a Magyar utca. A helyszín az Astoria/Károlyi kert felől, de a Ferenciek teréről is könnyen elérhető.
  • Megközelíthetőség tömegközlekedéssel: A Kálvin téri metró állomástól, 4-es, 6-os villamostól 3 perc, Astoria metró állomástól, 7-es busztól 5 perc, Ferenciek tere metró állomástól 7 perc.
  • Megközelítés autóval: A Magyar utca az Astoria/Károlyi kert felől egyirányú, parkolási lehetőség az épület előtt és a környező kis utcákban erősen korlátozott.

* Termünk bérbeadása ÁFA-mentes, a feltüntetett árat további adó nem terheli.

Amennyiben szeretne időpontot foglalni, kérjük jelezze szándékát, – a létszám és az időpont megadásával – elérhetőségeink valamelyikén.