Skip to main content

Előadó Osváth Diána.

A felvételen közreműködik  Vadas Zsuzsanna handpan művész.

 A költemények világa csodálatos gyógyírokat tartogat mindenkinek, aki élne vele. –

előadó: Osváth Diána

Kommunikációs szakember, újságíró, védikus életmód mentor, a Narada Védikus Akadémia oktatásvezetője. 2018 óta tart interaktív irodalmi workshopokat.

Az irodalom számomra ajándék, erőforrás, tanítás, vigasztalás, menedék, otthon. Ezen belül a költészet a tisztaszoba, ahová elvonulok egy fáradt, zűrös nap végén és újra visszatalálok önmagamhoz, ahol a lelkem minden rezdülése viszonzásra talál.

ADVENT

Közeledik a karácsony, a szerető szívek ünnepe. Különleges időszak ez, mert az egész éves rohanás után vágyunk lecsendesedni, jobbnak lenni, ajándékozni, együtt lenni. Talán ősi vágy ez bennünk. Talán egykor tudtuk, hogy ilyenkor különleges lehetőséget kap az ember a találkozásra egymással és Istennel. Érezték ezt nagy költőink is, verseikben ránk hagyták a belső utat: hogyan jutunk el a külvilág zajából a belső találkozás templomába. Ezért most is hozzájuk fordulunk, mutassák fel újra a költészet gyönyörű lámpását, mely megvilágítja a hazavezető utat.
Ezen az úton külön öröm, hogy nem csak a hagyatékunkra számíthatunk, hiszen ma is születnek vers csodák. Adventi alkalmunkon így a múlt és a jelen találkozik egy közös metszésponton: a meghitt ünnep utáni vágyódásban, az adventi várakozás áhítatában.

A költészet segítségével egyre mélyebb világokat tárunk fel önmagunkban. A költemények világa csodálatos gyógyírokat tartogat mindenkinek, aki élne vele. Csak egy kis kíváncsiság és nyitottság kell hozzá.

Az előadás megtekinthetősége:

K Galériában 1053 Bp. Magyar u. 44. – Kálvin térnél

Dátum:

2023.12.15. 18 óra

Időtartam:

90 perc

A workshopról mondták:

“Nagyon jól érzetem magam, jó volt az est, jól megszervezve, jó hangulat, jól felszerelt, különleges helyszín.”

“Nagyon kellemes kikapcsolódás volt, érdekesen voltak megközelítve a témák, illetve tetszett, hogy mindenki hozzászólhatott, így nem volt szubjektív, hanem egy mindenki által összevont vélemény keletkezett.”

” Számomra abban rejlett a “varázs”, hogy elindultunk egy témával és olyan (személyes) mélységek és (egyetemes) magasságok mutatkoztak meg az előadó és a résztvevők hozzászólásai mentén, ami túlmutat a trendi önismereti megmozdulások keretein. Számomra sokat adott az előadó személyisége, és az, ahogyan tudta tartani a kereteket. Nem csúsztunk bele egyéni történetekbe, bár volt személyes megosztás, a fókusz végig a témán és a megismerés egyfajta egyetemességén tudott maradni. Fantasztikus volt, szívesen vennék még részt hasonló lélekemelő eseményeken! :)”

„Megérintett az, ahogyan a versek megszólítottak, kaput nyitottak belső dimenzióim felé. Osváth Diána hanghullámain a szívembe költözött minden költemény.”

Részvételi díj:

3.500 Ft
melyet a helyszínen készpénzben tudsz rendezni.

Alább tudsz jelentkezni, vagy az info@kgaleria.hu e-mail címen jelezni részvételi szándékod.

Jelentkezés a képzésre

    1. Az előadásra való jelentkezés megrendelésnek számít, és ez fizetési kötelezettséget von maga után.
    2. Az előadás kezdete előtt 4-10 munkanappal a részvétel lemondása esetén a K Galéria a képzési díj 50%-ára, 3 munkanapon belüli lemondás esetén a teljes képzési díjra jogosult. Lemondást csak írásban fogadunk el.
    3. A K Galéria az előadás időpontok változtatási jogát fenntartja abban az esetben, ha a jelentkezők száma nem elegendő az előadás megtartásához, vagy amennyiben az előadó biztosítása elháríthatatlan akadályba ütközik. Az új időpont kijelölését a résztvevőkkel egyezteti.