Skip to main content

Előadó Osváth Diána.

A felvételen közreműködik  Vadas Zsuzsanna handpan művész.

 A költemények világa csodálatos gyógyírokat tartogat mindenkinek, aki élne vele. –

előadó: Osváth Diána

Kommunikációs szakember, újságíró, védikus életmód mentor, a Narada Védikus Akadémia oktatásvezetője. 2018 óta tart interaktív irodalmi workshopokat.

Az irodalom számomra ajándék, erőforrás, tanítás, vigasztalás, menedék, otthon. Ezen belül a költészet a tisztaszoba, ahová elvonulok egy fáradt, zűrös nap végén és újra visszatalálok önmagamhoz, ahol a lelkem minden rezdülése viszonzásra talál.

ADVENT

A költészet segítségével egyre mélyebb világokat tárunk fel önmagunkban. A költemények világa csodálatos gyógyírokat tartogat mindenkinek, aki élne vele. Csak egy kis kíváncsiság és nyitottság kell hozzá.

Az előadás megtekinthetősége:

K Galériában 1053 Bp. Magyar u. 44. – Kálvin térnél

Dátum:

2023.12.15. 18 óra

Időtartam:

90 perc

A workshopról mondták:

“Nagyon jól érzetem magam, jó volt az est, jól megszervezve, jó hangulat, jól felszerelt, különleges helyszín.”

“Nagyon kellemes kikapcsolódás volt, érdekesen voltak megközelítve a témák, illetve tetszett, hogy mindenki hozzászólhatott, így nem volt szubjektív, hanem egy mindenki által összevont vélemény keletkezett.”

” Számomra abban rejlett a “varázs”, hogy elindultunk egy témával és olyan (személyes) mélységek és (egyetemes) magasságok mutatkoztak meg az előadó és a résztvevők hozzászólásai mentén, ami túlmutat a trendi önismereti megmozdulások keretein. Számomra sokat adott az előadó személyisége, és az, ahogyan tudta tartani a kereteket. Nem csúsztunk bele egyéni történetekbe, bár volt személyes megosztás, a fókusz végig a témán és a megismerés egyfajta egyetemességén tudott maradni. Fantasztikus volt, szívesen vennék még részt hasonló lélekemelő eseményeken! :)”

„Megérintett az, ahogyan a versek megszólítottak, kaput nyitottak belső dimenzióim felé. Osváth Diána hanghullámain a szívembe költözött minden költemény.”

Részvételi díj:

3.500 Ft
melyet a helyszínen készpénzben tudsz rendezni.

Alább tudsz jelentkezni, vagy az info@kgaleria.hu e-mail címen jelezni részvételi szándékod.

Jelentkezés a képzésre

    1. Az előadásra való jelentkezés megrendelésnek számít, és ez fizetési kötelezettséget von maga után.
    2. Az előadás kezdete előtt 4-10 munkanappal a részvétel lemondása esetén a K Galéria a képzési díj 50%-ára, 3 munkanapon belüli lemondás esetén a teljes képzési díjra jogosult. Lemondást csak írásban fogadunk el.
    3. A K Galéria az előadás időpontok változtatási jogát fenntartja abban az esetben, ha a jelentkezők száma nem elegendő az előadás megtartásához, vagy amennyiben az előadó biztosítása elháríthatatlan akadályba ütközik. Az új időpont kijelölését a résztvevőkkel egyezteti.