Skip to main content

Horváth Dániel: Performatív portré 1. című festménye

Előadó: Dr. Horváth Dániel

A Magyar Képzőművészeti Egyetem Festő Tanszékének osztályvezető tanára és az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Képzőművészeti Tanszékének adjunktusa, Dla Doktori címes, Derkovits Gyula ösztöndíjas és Eszterházy díjas festőművész.

Tematika:

Mik a lehetőségei egy kortárs képzőművésznek a mai kulturális és gazdasági környezetben? Milyen mértékűek a kiadásai, milyen bevételekre számíthat, mik az árképzés szabályai? Melyek a képzőművészeti alkotás materiális és immateriális rétegei? Többek között ezekkel a kérdésekkel foglalkozunk a képzés során, amely hasznos lehet a szcéna iránt érdeklődőknek, gyakorló képzőművészeknek, illetve mindenkinek, aki képzőművészeti alkotásból szeretne hosszú távon megélni.

Dátum:

2023.10.26. 17.30

Időtartam:

2,5 – 3 óra

Workshopról mondták:

„Szuper volt. Én azt kaptam, amire számítottam, nagyon hasznos volt, megérte kifizetni. Nagyon örülök,
hogy volt lehetőségem vidékiként is részt venni a képzésen. Figyelem továbbra is hogy milyen online
képzéseket fog szervezni a K Galéria. Köszönöm szépen!„

“A szakmai felkészültség, kommunikáció, hasznosság szempontjából nagyon őszinte, hiteles előadás volt. Összességében egy pozitív, elsősorban szubjektív élményeken alapuló előadás volt, sok emberi melegséggel megtöltve, és kaptam hasznos ötleteket is.”

Helyszín:

Személyesen K Galéria – 1053 Budapest, Magyar utca 44. (Kálvin térnél)

vagy


Online
, a Google meet felületen keresztül

Részvételi díj:

5.900,- Ft

Jelentkezés a képzésre

    1. A képzésre való jelentkezés megrendelésnek számít, ami fizetési kötelezettséget von maga után.
    2. A képzés kezdete előtt 4-10 munkanappal történő lemondás esetén a K Galéria a képzési díj 50%-ára, 3 munkanapon belüli lemondás esetén a teljes képzési díjra jogosult. Lemondást csak írásban fogadunk el.
    3. A K Galéria a képzési időpontok változtatási jogát fenntartja abban az esetben, ha a jelentkezők száma nem elegendő a képzés indításához, vagy amennyiben az előadó rendelkezésre állása elháríthatatlan akadályba ütközik. Az új időpont kijelölését a résztvevőkkel egyezteti.