Skip to main content

Horváth Dániel: Performatív portré 1. című festménye

Előadó: Dr. Horváth Dániel

A Magyar Képzőművészeti Egyetem Festő Tanszékének osztályvezető tanára és az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Képzőművészeti Tanszékének adjunktusa, Dla Doktori címes, Derkovits Gyula ösztöndíjas és Eszterházy díjas festőművész.

Tematika:

Mik a lehetőségei egy kortárs képzőművésznek a mai kulturális és gazdasági környezetben? Milyen mértékűek a kiadásai, milyen bevételekre számíthat, mik az árképzés szabályai? Melyek a képzőművészeti alkotás materiális és immateriális rétegei? Többek között ezekkel a kérdésekkel foglalkozunk a képzés során, amely hasznos lehet a szcéna iránt érdeklődőknek, gyakorló képzőművészeknek, illetve mindenkinek, aki képzőművészeti alkotásból szeretne hosszú távon megélni.

Az előadás megtekinthetősége:

 • Azelőadás YouTube videójának jelszavas linkjét elküldjük, amellyel az előadás 2 héten keresztül elérhető és megtekinthető.

Időtartam:

2,5 – 3 óra

Workshopról mondták:

„Szuper volt. Én azt kaptam, amire számítottam, nagyon hasznos volt, megérte kifizetni. Nagyon örülök,
hogy volt lehetőségem vidékiként is részt venni a képzésen. Figyelem továbbra is hogy milyen online
képzéseket fog szervezni a K Galéria. Köszönöm szépen!„

“A szakmai felkészültség, kommunikáció, hasznosság szempontjából nagyon őszinte, hiteles előadás volt. Összességében egy pozitív, elsősorban szubjektív élményeken alapuló előadás volt, sok emberi melegséggel megtöltve, és kaptam hasznos ötleteket is.”

Részvételi díj:

5.900,- Ft

10% kedvezményt biztosítunk:
- K Galéria ügyfeleinek (műtárgyvásárlás, képzésen való részvétel), valamint
- MAOE, MKISZ, Magyar Festők Társasága tagjainak, illetve
- Nappali tagozatos diákok számára.
A kedvezmények nem összevonhatóak. Kérjük a kedvezményigényt a jelentkezés során a "Megjegyzés"-nél jelezni, és az érvényes igazolvány fotóját az anita@kgaleria.hu e-mail címre megküldeni!

Jelentkezés a képzésre

  1. A jelentkezési lap kitöltése, és elküldése megrendelésnek számít, és ez fizetési kötelezettséget von maga után.
  2. A K Galéria jelentkezéskor, illetve egy-másfél héttel a képzés megkezdése előtt visszaigazolja a jelentkezők képzésen való részvételét.
  3. K Galéria a számlát a képzés megkezdése előtt egy-másfél héttel állítja ki.
  4. A részvételi díjat legkésőbb a képzés megkezdése előtti munkanapig ki kell egyenlíteni.
  5. A tanfolyam kezdete előtt 4-10 munkanappal a részvétel lemondása esetén a K Galéria a képzési díj 50%-ára, 3 munkanapon belüli lemondás esetén a teljes képzési díjra jogosult. Lemondást csak írásban fogadunk el.
  6. A K Galéria a képzési időpontok változtatási jogát fenntartja abban az esetben, ha a jelentkezők száma nem elegendő a képzés indításához, vagy amennyiben az előadó biztosítása elháríthatatlan akadályba ütközik. Az új időpont kijelölését a résztvevőkkel egyezteti.
  7. Részvételi díj kedvezmény: Egy adott tanfolyamra, egy adott cégtől 3 vagy több fő jelentkezése esetén 10% kedvezményt adunk a részvételi díjból.