Előadó Osváth Diána.

A felvételen közreműködik  Vadas Zsuzsanna handpan művész.

előadó: Osváth Diána

Kommunikációs szakember, újságíró, védikus életmód mentor, a Narada Védikus Akadémia oktatásvezetője. 2018 óta tart interaktív irodalmi workshopokat.

Az irodalom számomra ajándék, erőforrás, tanítás, vigasztalás, menedék, otthon. Ezen belül a költészet a tisztaszoba, ahová elvonulok egy fáradt, zűrös nap végén és újra visszatalálok önmagamhoz, ahol a lelkem minden rezdülése viszonzásra talál.

Tematika:

Költői képek Krisztus tanításában? A várakozás, a hit, a belső útkeresés a magyar költők szívében? Találkozások, közös metszéspontok a költészetünk és a krisztusi tanítások között. Beszélgetés a hitről, és a karácsony mibenlétéről, költészeten innen és dogmákon túl.

A költészet segítségével egyre mélyebb világokat tárunk fel önmagunkban. A költemények világa csodálatos gyógyírokat tartogat mindenkinek, aki élne vele. Csak egy kis kíváncsiság és nyitottság kell hozzá. A workshop egy Interaktív műhelymunkát takar.

Kiknek szól?

Akik hagyják, hogy a versek megszólítsák és kaput nyissanak önmaguk felé. Akik egy különleges térben a képzőművészet és a költészet befogadására nyitottak.

 

Az előadás megtekinthetősége:

 • Személyesen a K Galériában 2021. december 17-én, 18 óra 1053 Bp. Magyar u. 44. – Kálvin térnél
 • Online Zoom előadás 2021. december 17-én, 18 óra

Időtartam:

90 perc

Költészet és önismeret workshopunkról mondták:

“Nagyon jól érzetem magam, jó volt az est, jól megszervezve, jó hangulat, jól felszerelt, különleges helyszín.”

“Nagyon kellemes kikapcsolódás volt, érdekesen voltak megközelítve a témák, illetve tetszett, hogy mindenki hozzászólhatott, így nem volt szubjektív, hanem egy mindenki által összevont vélemény keletkezett.”

” Számomra abban rejlett a “varázs”, hogy elindultunk egy témával és olyan (személyes) mélységek és (egyetemes) magasságok mutatkoztak meg az előadó és a résztvevők hozzászólásai mentén, ami túlmutat a trendi önismereti megmozdulások keretein. Számomra sokat adott az előadó személyisége, és az, ahogyan tudta tartani a kereteket. Nem csúsztunk bele egyéni történetekbe, bár volt személyes megosztás, a fókusz végig a témán és a megismerés egyfajta egyetemességén tudott maradni. Fantasztikus volt, szívesen vennék még részt hasonló lélekemelő eseményeken! :)”

„Megérintett az, ahogyan a versek megszólítottak, kaput nyitottak belső dimenzióim felé. Osváth Diána hanghullámain a szívembe költözött minden költemény.”

Részvételi díj:

Részvételi díj: 2.000 Ft és vendégünk egy kávéra, vagy teára

Jelentkezés a képzésre

  1. A jelentkezési lap kitöltése, és elküldése megrendelésnek számít, és ez fizetési kötelezettséget von maga után.
  2. A K Galéria jelentkezéskor, illetve egy-másfél héttel a képzés megkezdése előtt visszaigazolja a jelentkezők képzésen való részvételét.
  3. K Galéria a számlát a képzés megkezdése előtt egy-másfél héttel állítja ki.
  4. A részvételi díjat legkésőbb a képzés megkezdése előtti munkanapig ki kell egyenlíteni.
  5. A tanfolyam kezdete előtt 4-10 munkanappal a részvétel lemondása esetén a K Galéria a képzési díj 50%-ára, 3 munkanapon belüli lemondás esetén a teljes képzési díjra jogosult. Lemondást csak írásban fogadunk el.
  6. A K Galéria a képzési időpontok változtatási jogát fenntartja abban az esetben, ha a jelentkezők száma nem elegendő a képzés indításához, vagy amennyiben az előadó biztosítása elháríthatatlan akadályba ütközik. Az új időpont kijelölését a résztvevőkkel egyezteti.
  7. Részvételi díj kedvezmény: Egy adott tanfolyamra, egy adott cégtől 3 vagy több fő jelentkezése esetén 10% kedvezményt adunk a részvételi díjból.
  8. Képzéseinken a személyes részvétel az aktuális járványügyi előírásoknak megfelelően lehetséges.