Exhibition Space Cafe
C
ourses Books
C
harity

Our Mission

Our goal is to bring contemporary Hungarian art and artists closer to the people of everyday life, detached from the now-common “white space” gallery concept, which with its sterility strongly determines the layer of interested people.

Szeretnénk felkelteni azok figyelmét is a mai magyar képzőművészet iránt, akik bár megtehetnék, de nem feltétlenül jut eszükbe, hogy lakásukat, irodájukat sokszorosított grafikák helyett egyedi, a lelket megérintő, értékálló festményekkel, szobrokkal díszítsék. Ezen cél érdekében formáltuk emberközelivé tevékenységünket.

Még abban az esetben is, ha valaki csupán egy kávéért vagy egy remek könyvért tér be hozzánk, esetleg valamelyik művészeti képzésünkön vesz részt, azonnal a kiállítótérben találja magát, fantasztikus alkotások között… …és ekkor lehetőségünk nyílik vele egy olyan beszélgetésre, ami egy „white space” galériában talán sohasem jöhetett volna létre.

Mailing list

Subscribe to our mailing list and get the latest news from Gallery K.


  Contact

  Budapest
  V. kerület Magyar u. 44.

  info@kgaleria.hu
  + 36 30 475 9480
  + 36 1 324 3855

  Rólunk mondták
  BURJÁN Kláraügyfélszolgálati munkatárs

  Sziasztok!
  Arra gondoltam, hogy a köszönetnyilvánításon felül, szeretném megosztani Veletek azt a kivételes élményt, mit a tegnapi Galéria-látogatás adott nekem. 🙂
  Képzeljétek el, tegnap este, elalvás előtti teljes nyugalmi állapotban egyszer csak elkezdtem magam előtt látni a Galériát és a képeket, de olyan szinten és élesen, mintha még ott állnék előttük. Azt már tegnap Ágival megállapítottuk, hogy minden egyes kép egy külön történetet jelent számunkra, méghozzá attól függően, hogy milyen szögből nézzük, teljesen eltérő, külön történeteket. Már ez is egy csodálatos élmény volt tegnap is. De mivel minden egyes képet nem tudtunk minden szemszögből megnézni, úgy látszik, az én tudatalattim úgy döntött, hogy megmutat nekem újabb és újabb nézőpontokat. Más-más megvilágításból láttam újra a képeket, közöttük a favoritomat, a két "arany" képet. Hirtelen úgy éreztem magam, mint egy író, akinek a fejében olyan gyorsasággal cikáznak a gondolatok, hogy a keze nem győzi leírni azokat. Újabb és újabb történetek elevenedtek meg a szemem előtt és az "alkotás" boldog fáradtságába jól bele is aludtam. Nekem még soha nem adott ilyen élményt sem Galéria, sem világhírű múzeum vagy képtár meglátogatása! Őszinte Köszönet, hogy ott lehettem és Hálás Tisztelet Nektek, akik ezt a Galériát megalkottátok. És természetesen Nagy Respect minden művésznek, aki művészetével az otthonos kis Galériában egy világot nyitott ki nekem. KÖSZÖNÖM! Lehet, kicsit pátoszosra sikerült a levelem, de pontosan ezt éreztem tegnap este a "videózás"-om közben.
  Legyen Szép Napotok!

  Nagyon örülök, hogy itt vásároltunk, ahol ilyen típusú jótékonysággal is foglalkoznak. A kép mérete egyébként csalóka, sokkal nagyobbnak tűnik a lakásomban, mint a galériában. Betölti a teret rendesen. De ez nem baj. 😊 Igazán hálás vagyok, tényleg.

  Ezúton is szeretném még egyszer megköszönni a segítségedet a képpel kapcsolatban. Először kicsit féltem a méretétől, mert túl nagynak találtam, de amikor már a lépcsőházban megláttam - búborékfólián keresztül becsomagolva- tudtam, hogy maradni fog😊 Ez a kép olyan, mintha eredetileg is az én lakásomba készült volna, pont ott van a helye az étkezőmben😊 Most egyelőre a többi képet észre sem veszem a falon, csak a Jóságban tudok gyönyörködni😊 A fény este és reggel is másként világítja meg, csodálatos, csak örömködni tudok😊
  Köszönöm!

  LÁNG JuditDemcsák Dóra Vanda: Hommage á Muybridge c. alkotásának vevője

  Ez a szobor részemről szerelem volt első látásra. Vonzotta a szememet es jól esett előtte állni es gyönyörködni benne. Imádom a kontrasztokat, melyet hordoz: vidám, derűs, de komoly is a történelmi hattere miatt, lendületes, dinamikus, de egyben statikus a fém mivolta miatt. Kifinomultsága, a lovak mozdulatainak könnyedsége es ereje olyan varázslatos!
  Nagyon boldoggá tesz, hogy a mi lakásunkat díszíti pompás műalkotásod!